Hirdetés

Élethű arcot kap hazánk egyik legjobb labdarúgója a FIFA 23-ban

|

A hírt először a focistával kapcsolatban lévő e-sport szervezet osztotta meg a Facebookon.

Hirdetés

Nagyon közel van már a FIFA 23 megjelenése, ami sok okból emlékezetes epizódja lesz a szériának. A legfontosabb változás például az, hogy most már biztosan megszakad az együttműködés az EA és a FIFA között, tehát jövőre már nem készítik el a FIFA 24-et az EA Sports, pontosabban az EA Canada fejlesztői, helyette az EA Sports FC érkezik majd, de az sem elhanyagolható, hogy idén először a széria történetében végre együtt játszhatnak majd a konzolosok és a PC-s focisták.

Az ilyen piaci léptékű történések mellett eltörpül, nekünk magyaroknak azonban kifejezetten fontos hír, mikor egy hazánk újabb fia kap élethű ábrázolást a játékokban. Szerencsére az idei évtől Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig (Fun fact: az RB nem Red Bullt, hanem Rasen Ballsportot jelent) labdarúgójának arca is visszaköszön majd a játékban.

Hirdetés

Dominik játékbeli hasonmása ugyanazzal a face scan megoldással került be a FIFA 23-ba, amivel Mbappé, Haaland és a több sztár küllemét frissíti évről-évre az EA.

A hírt elsőként megosztó DomiNation eSports FIFA-divíziójának vezetője, Molnár Gábor, alias molnargabo az alábbiakat mondta a Nemzeti Sportnak:

"Nagy öröm ez minden FIFA-kedvelő számára és egy újabb mérföldkőként könyvelhetjük el. A válogatott licenszelt megjelenése, Puskás Ferenc ikonkártyája, a Ferencváros csapata a játékban mind olyan lépés, ami azt jelzi, hogy számolnak a magyar piaccal. Dominik a teljesítményével nemzetközi szinten is megállja a helyét hétről-hétre, nem kizárt a jövőben, hogy akár a játék nagykövete is lehet!"

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A FIFA 23 tehát az utolsó epizódja lesz az EA és a FIFA közös együttműködésében évtizedeken át minden évben megjelenő sorozatnak, a jövő azonban biztosan még sok izgalmat tartogat, hiszen a FIFA is saját játékot akar, miközben az EA már ezerrel dolgozik az EA Sports FC debütálásán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)