Hirdetés

Élethűbb Budapestet varázsolnak a rajongók a Microsoft Flight Simulatorba

|

Minden olyan Microsoft Flight Simulator játékos, akinek nem elég élethű a játékban található Budapest, most fellélegezhet, jön a megoldás!

Hirdetés

Elképesztő munkát végzett az Asobo Studio a Microsoft Flight Simulator tető alá hozásával, mi sem mutatja ezt jobban, hogy minden új megjelenésű játékot maga mögé utasított a PC-s Game Passben. Viszont egyetlen stúdiótól sem várhatjuk el, hogy valósághűen modellezze le a teljes világot, így akadnak pontatlanságok, de fővárosunkat hamarosan teljes pompájában csodálhatjuk.

Egy lelkes rajongókból álló csapat úgy döntött, hogy Budapest jellegzetes épületeinek igenis helye van a Microsoft Flight Simulatorban, így az X-Plan nevű repülőszimulátor Hungary VFX csomagját kezdték el átportolni az Asobo címébe.

Hirdetés

Alig várjuk, hogy telepíthessük a modot, hiszen az olyan kötelező látványosságok mellett, mint a Szent István Bazilika, a Nyugati pályaudvar vagy a Hősök tere, olyan kuriózumok is megtalálhatóak lesznek majd a pályán, mint a Nemzeti Színház és a MüPa, a Budapest Eye, a Bálna vagy éppenséggel a hazai informatikusok Mekkájának számító Schönherz Kollégium.

A modellekről ebben a galériában találtok fotókat, ha kíváncsiak vagytok, hogy mire számíthatunk hamarosan a Microsoft Flight Simulatorban. Mi szinte biztosak vagyunk hogy a játék köré kiépülő elhivatott közösségtől a jövőben még változatosabb hazai helyszíneket is láthatunk majd, és természetesen igyekszünk majd berepülni a tájakat, ha RG megint ráér:

Nektek hogy tetszik az ötlet? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)