Hirdetés

Élethűbb PSP animációk

|

Most ebben mi az érdekes - merülhet fel bennetek a kérdés, hozzáteszem joggal. Kattintsatok bátran, érdemes..

Hirdetés

Az amerikaiak csacskaságát lassan már megszoktuk. Szokásaik, kultúrájuk, számunkra nem ritkán megmosolyogtató megmozdulásaik már szinte alapnak számítanak. Kiderült azonban, hogy nem csak az amcsik tudnak elképesztő ötleteket kiagyalni, és megvalósítani. A következő két videó egy japán fejlesztőcsapat eredményeit prezentálja, kebelügyben. Igen, igen a keblek ringatózásának minél élethűbb megvalósítását tűzte kis célul maga elé a Gadgedsoft, és az AC Gateway. Sikerült is nekik, mint azt láthatjuk. Azt hittétek, Lara formás didijei hullámzanak a legélethűbben? Tévedtetek. A japán arcok egy külön ezzel a női testrésszel foglalkozó engine-t hegesztettek. Nem csalás, nem ámítás, a világ gazdagabb lett egy csodás kebelhullámoztató engine-nel. A meghatottságtól nem is jutok szóhoz, csak egy oltári nagy gratit küldök a fejlesztőknek a férfi gamer társadalom nevében. Reménykedjünk, hogy a (höhö) pompás kis motort még sok más platformon is bevetik, hiszen manapság úgyis a valóság minél jobb visszaadása a cél, és hát kérem mi lehet fontosabb az ember életében, mint a női kebel??? (esetleg a sör, de pszt)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)