Hirdetés

Életjelet adott magáról a Beyond Good & Evil 2

|

A jó hír, hogy Michel Ancel távozása után sem kukázták a projektet. De van rossz is.

Hirdetés

2016 novemberében jelentették be, hogy készül a Beyond Good & Evil folytatása, a 2017-es E3-on pedig debütált az első Beyond Good & Evil 2 trailer, amely alaposan megdobogtatta a rajongói szíveket. Az első hír óta eltelt már öt év, viszont azóta főként azért beszélnek a készítők a projektről, hogy megerősítsék a fejlesztés haladását.

Az sem gyorsította a munkát, hogy a Rayman és a Beyond Good & Evil atyja, Michel Ancel 2020-ban távozott a Ubisofttól - pont akkor, amikor éppen a kényes ügyei után nyomoztak. Tavaly év végén a vállalat vezetője, Yves Guillemot még igyekezett megnyugtatni a játékosokat, hogy a játék remekül halad, azóta viszont újfent hallgat mindenki. 

Hirdetés

Szerencsére a Beyond Good & Evil 2-t nem kaszálták el titokban, most éppen a Ubisoft legújabb pénzügyi beszámolójában bukkant fel. A francia kiadó nemhogy nem mondott le róla, de azon címek közé sorolta, amikkel ambiciózus tervei vannak: a brand újjáélesztése az Assassin's Creed Valhalla tartalmi bővítése, a Far Cry 6 kiadása, a Rainbow Six Extraction bemutatása és a Nintendo Switch hatalmas játékosbázisának kiaknázása (Mario + Rabbids: Sparks of Hope) mellett szerepel.

Az egyetlen zavaró tényező az, hogy az említett játékok rendelkeznek megjelenési dátummal, és folyamatosan prezentálják őket, a Beyond Good & Evil 2-re viszont egyik sem igaz. A PC Gamer éppen emiatt rákérdezett arra, hogy legalább a 2023. május elsejével kezdődő pénzügyi évben számíthatunk-e a BG&2-re, mire a Ubisoft pénzügyi vezetője, Frederick Duguet lelombozó választ adott. Duguet szerint jól halad a fejlesztés, de még korai lenne többet mondaniuk róla. 

Nyilvánvalóan ez nem jelent egyértelmű nemet, de azt igen, hogy a Beyond Good & Evil 2 a közeljövőben biztosan nem fog felkerülni a boltok polcaira. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)