Hirdetés

Életjelet adott magáról a Bulletstorm, a Gears of War, és a Painkiller fejlesztőinek horrorja

|

Az Unholy egy horror-FPS, ami ötvözi majd a csapat korábbi címeinek legjobb részleteit.

Hirdetés

A Bulletstorm, Gears of War és Painkiller veteránokból álló Duality Games eredetileg 2019-ben akart előjönni a legújabb projektjükkel, de közbejött a COVID-19, és a tervek felborultak. Mostanra legalább odáig eljutottak, hogy az IGN.com-on keresztül megoszthattak a világgal egy játékmenet bemutatót.

Az Unholy címre keresztelt projekt a távoli jövőben játszódik, egy kihalt bolygón, amikor is az emberiség maradékja próbál túlélni a Last Cityben.

Hirdetés

Játékmechanikai szempontból egy nagy érdekes koncepció vár ránk. A különböző kihívásokat négy különböző érzelem kimutatásával gyűrhetjük le: düh, félelem, szomorúság vagy vágy. Ezekkel zúzhatunk le akadályokat, aktiválhatunk mechnikákat, vagy sebesíthetjük meg az ellenfeleinket.

A lenti videóban a játék első 16 percét láthatjátok:

Az Unholy valamikor 2023-ban fog befutni. Pontos dátum nincs, de amíg arra várunk, addig kívánságlistára rakhatja az, akinek megtetszett a cucc.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)