Hirdetés

Életjelet adott magáról a Dying Light 2

|

Régóta nem hallottunk semmit a Techland zombis játékáról, de most végre megtörte a stúdió a csendet.

Hirdetés

Belegondoltatok már abba, hogy utoljára májusban hallhattunk a Dying Light 2-ről hivatalos forrásból? Először felmerült, hogy komoly problémák vannak a fejlesztéssel, majd ezt követően Tymon Smektala, a játék vezető dizájnere igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a fejlesztés a tervezett ütemben halad, és már az utolsó hajrában van. Azóta viszont alig hallottunk valamit a projektről, amelyben valószínűleg erősen közrejátszott a járványhelyzet is.

A májusi rémhírek után nagyon jó lenne már valami konkrétumot is tudni a Dying Light 2-ről, amire egy közösségi üzenet alapján hamarosan sor kerülhet.

Hirdetés

A Techland egyik fejlesztője nemrég Discordon kellemes ünnepeket kívánt mindenkinek az egész csapat nevében, valamint hozzátette, hogy már élnek-halnak érte, hogy friss információkkal láthassanak el minket a fejlesztéssel kapcsolatban, így az új év új Dying Light 2 híreket is hoz.

Akárhogy is, valószínűleg 2021-ben már belemerülhetünk majd a Dying Light 2 világába (aminek sztorijába Chris Avellone is besegített), a közeljövőben pedig az is kiderülhet, hogy mikor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)