Hirdetés

Életjelet adott magáról a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

|

De a Paradox még mindig nagyon titkolózik a fejlesztőcsapattal kapcsolatban.

Hirdetés

Nem szép történet a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-é, de az biztos, hogy fordulatos. A World of Darkness univerzumot erősítő játéknak eredetileg már 2020 tavaszán meg kellett volna érkeznie, viszont többszöri halasztás után sem került kiadásra. Időközben kulcsfontosságú emberek távoztak a stúdiótól, kirúgások és felmondások történtek, még a játékot kiadó Paradox Interactive vezérigazgatója is pesszimistán nyilatkozott a jövőről.

Idén februárban érkezett meg a kegyelemdöfés: a Paradox határozatlan ideig elhalasztotta a megjelenést, felfüggesztették az előrendelési lehetőségeket és szélnek eresztették az egész fejlesztőcsapatot (Hardsuit Labs). 

Hirdetés

A kiadó akkor annyit közölt, hogy egy teljesen új gárda fogja befejezni a Bloodlines 2-t, azóta viszont nem hallottunk semmit a projektről. A csendet most maga a Paradox Interactive törte meg, ugyanis a legújabb pénzügyi jelentésük kérdezz-felelek szakaszából kiderült, hogy továbbra is bíznak a folytatásban és a játék köszöni szépen, jól van. Az egyik befektető kérdezett rá a fejlesztés helyzetére és az azon dolgozó csapat kilétére náluk, mire a vállalata pénzügyi igazgatója, Alexander Bricca azt válaszolta, hogy az új stúdió elég jól halad, elégedettek azzal, ahol most a projekt tart, de még sok idő, mire elkezdhetnek beszélni megjelenési dátumokról. 

Azt viszont még a befektetőnek sem árulták el, hogy mely csapat dolgozik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-n, méghozzá Bricca szerint azért, hogy olyan helyzetet teremtsenek a gárdának, amelyben teljes mértékben a játékfejlesztésre tudnak koncentrálni és nem kell foglalkozniuk a hozzájuk forduló rajongókkal. Ezért nem hozták eddig nyilvánosságra a készítők nevét, és egy darabig ez nem is fog változni. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)