Hirdetés

ELEX bejelentés - futurisztikus fantasy szerepjáték a Risen fejlesztőitől

|

A Piranha Bytes és a Nordic Games egy közös projekttel próbálja meg elvarázsolni a szerepjátékrajongókat, a Risen fejlesztői egy sötét és nyomasztó világot ígérnek nekünk.

Hirdetés

Az ELEX egy globális katasztrófa után fennmaradt világba kalauzol el minket, amiben mesterien keveredik a sci-fi és a fantasy műfaja. 

A legutolsó Risen epizód finoman szólva semmi maradandót nem tudott felmutatni, ezért kissé szkeptikusak vagyunk az ELEX-szel kapcsolatban. Reinhard Pollice, a Nordic Games üzleti és termékfejlesztési igazgatója szerint a játék egy komplex, sötét, meg nem alkuvó világot tár majd elénk. A srácok egyszerűen imádják a projektet. A nyílt világú szerepjátékban létrehozott bajnokunk egy folyamatosan változó univerzumban ismerkedhet meg eredeti karakterekkel, mutáns lényekkel, miközben súlyos morális döntéseket kell majd meghoznia. Az ELEX PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, a fejlesztők szerint a megjelenés legkorábban 2016 tele körül esedékes. 

A hivatalos teaser oldalt már fellőtték, ám további információkra még egyelőre várnunk kell a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)