Hirdetés

ELEX - jetpackkel barangolunk a legújabb videóban

|

Az ELEX legújabb gameplay videójából megismerhetjük a játék hatalmas világát, miközben láthatjuk, milyen lesz levegőből dinoszauruszokra és robotokra lövöldözni.

Hirdetés

Az ELEX-et első ránézésre lehetne a Fallout és a Horizon: Zero Dawn szerelemgyerekének nevezni, ha nem tudnánk, hogy melyik stúdió áll mögötte.

A Piranha Bytes a Gothic sorozattal bebizonyította, hogy remek nyílt világú szerepjátékokat tud készíteni, ezért is várjuk legújabb játéka megjelenését, amihez közelítve újabb videót adott ki a stúdió. Ismét a posztapokaliptikus és fantasy elemekkel kevert világban járunk, ahol shotgunnal, baltával és íjjal harcolhatunk a ránk támadó különböző ellenfelekre. A spektrum a dinoszauruszoktól a robotokon át a trollszerű lényekig tart. A világ felfedezését segíti a hátra szerelt rakéta, amivel könnyen felhuppanhatunk egy hegy tetejére vagy segítségével a levegőből tüzelhetünk az alattunk lévő szörnyekre.

Az ELEX október 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)