Hirdetés

ELEX - videón a Gothic és a Risen fejlesztőinek új játéka

|

Az ELEX készítői egy kifejezetten egyedi hangulatú világot építenek, az játékot ábrázoló első videó pedig pont ezt szeretné bemutatni.

Hirdetés

Tavalyi bejelentése óta nem hallottunk sokat az ELEX-ről, a Piranha Bytes azonban nemrég felpörgette az eseményeket a sci-fi és fantasy elemeket ötvöző szerepjáték körül. Néhány napja rengeteg képet adtak ki róla, de egy német szerepjátékos találkozón bemutatták az ELEX első videóját is, amit most a szélesebb közönséggel is megosztottak.

Mivel a sarokban lévő felirat tanulsága szerint a játék még mindig pre-alfa állapotban van, minden valószínűség szerint nem valódi játékmenetről van szó, de a látványvilágot elég jól bemutatja a kicsit több mint egyperces klip. Bár az ELEX grafikai részletessége talán a 2016-os szintet tekintve nem éppen lélegzetelállító, viszont cserébe komoly látótávolságokat és hatalmas bejárható területeket kapunk. A művészeti stílus is egész egyedinek tűnik, de további következtetéseket korai lenne levonni a videó alapján.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)