Hirdetés

ELEX megjelenés - még idén játszhatunk a Gothic alkotóinak legújabb játékával

|

Kiderült, mikor érkezik a Piranha Bytes sci-fi és fantasy elemeket ötvöző szerepjátéka. Már csak néhány hónapot kell várnunk rá.

Hirdetés

Már láthattunk jó néhány képet és videót is a Gothic szériával elhíresült, majd a Risen részeken dolgozó Piranha Bytes következő játékáról, azonban most már azt is tudjuk, hogy mikor csaphatunk le rá, és a fejlesztők még egy kedvcsináló videót is összeraktak nekünk.

A szabadon bejárható, nyitott világú ELEX érdekes koncepciót mutat be, ugyanis vegyíti a klasszikus fantasy elemeket a modern, sci-fikben látott technológiával, ráadásul mindezt RPG köntösbe bújtatva. Most érkezett egy új trailer, ami nagyjából felvázolja a helyzetet, a végén pedig az is kiderült, hogy október 17-én érkezik a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Hogy mennyire szerencsés az új South Park játékkal egy napra tenni a megjelenést úgy, hogy októberben jön az Assassin's Creed, a Shadow of War és a Bard's Tale IV is, az néhány hónap múlva kiderül. Lehet, hogy egy nyári vagy év eleji rajttal jobban jártak volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)