Hirdetés

Elhagyja a havidíjat a The Secret World

|

Néhány napja már azt csiripelik a madarak, hogy a The Secret World ingyenessé fog válni, most azonban hivatalos információkat is kaptunk a változásról.

Hirdetés

A mai naptól fogva a Funcom MMO játéka a Guild Wars 2-nél is alkalmazott B2P modellre vált. Ez a változás azt jelenti, hogy csak egyszer kell megvenni és onnantól ingyenesen játszhatunk vele. Joel Bylos a Funcom igazgatója izgatottan számolt be az átalakulásról: „ A legtöbb játékos remekül szórakozik, miután belevetik magukat a The Secret World misztikus rejtélyeibe és mi úgy gondoljuk, hogy a havidíj belépőgátja nélkül még sikeresebb lehet a játék.”
 
Annak ellenére, hogy innentől nem kötelező havidíjat fizetni, mégis lesz viszont, aki továbbra is szeretne 10 dollárt/eurót kicsengetni az extra juttatásokban fog részesülni, mint például naponta 1 órán keresztül több XP-t kap vagy éppen 10% kedvezményt a játék áruházában.

A bejelentésben azt is elmondták, hogy januártól kezdve a tartalmi csomagokat, melyek új sztori szálakat, fegyvereket és egyéb kiegészítő dolgokat fognak tartalmazni, DLC azaz fizetős formában szerezhetik be majd a játékosok. Természetesen ezek megvásárlása nem lesz kötelező. Mi a véleményetek, örülünk?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)