Hirdetés

Elhalaszthatja az Electronic Arts az új Need for Speed premierjét

|

Meg nem erősített források szerint még egy kis csiszolgatásra szorul a következő Need for Speed.

Hirdetés

Hosszú ideje nem találja már a helyes utat a Need for Speed franchise, valamilyen rejtélyes oknál fogva ugyanis a széria újkori gondozói (hol a Criterion, hol pedig a már EA Gothenburg néven support stúdióvá lefokozott Ghost Games) úgy tettek, mintha a közösség sosem sugallta/kérte/követelte volna, hogy ugyan már, legyenek szívesek visszakanyarodni az Underground által kitaposott ösvényre.

Ehelyett folytonos kísérletezés jellemzi az identitásválsággal küzdő Need for Speedet, amelynek legújabb, még nem bejelentett, ám kiszivárgott felvonása sem kecsegteti túl sok jóval a rajongókat. Ráadásul most úgy néz ki, hogy a félelemmel vegyes izgalommal várt hivatalos leleplezést ugyanúgy késedelmet szenved, mint végül az állítólag Need for Speed Unbound alcímet viselő epizód megjelenése.

Hirdetés

A Giant Bomb iparági értesüléseket előszeretettel megszellőztető újságírója, Jeff Grubb ugyanis úgy tudja, hogy a Criterion több időt kért, és kapott is még egy hónapot, hogy kipofozza a játékot. Ezzel együtt sem csúszik azonban 2023-ra az új Need for Speed, mert Grubb szerint eredetileg novemberben kívánta kiadni az EA, most viszont decemberi megjelenéssel számol. A halasztás oka pedig, hogy a Battlefield 2042 túlságosan is lefoglalta a Criterion, és a csapat nem tudott elég figyelmet szentelni az előző konzolgenerációt jó eséllyel kihagyó, PC mellett kizárólag PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re fejlesztett autós játéknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)