Hirdetés

Elhalasztották a Deathloop megjelenését

|

Az Arkane szerint a Deathloop fejlesztését lelassította a koronavírus, így kénytelenek voltak belátni, hogy még időre van szükségük, ha egy következő generációs kalanddal akarnak előállni.

Hirdetés

A Dishonored játékok és a Prey fejlesztőinek következő alkotása, a Deathloop még a tavalyi E3-on mutatkozott be, nemrég pedig már egy kis játékmenetet is láthattunk belőle. Az alkotók eredetileg még indén, a PS5 nyitócímeként tervezték kiadni a játékot, azonban most közleményben jelentkeztek, hogy elmondják: csak jövőre ragadhatunk időhurokba.

Hirdetés

Az Arkane a Twitteren érkezett a szomorú hírrel, és kifejtették, hogy a csúszásért jórészt a koronavírus okolható. Hogy fenntartsák munkatársaik biztonságát, a stúdió átállt távmunkára, azonban emiatt meglehetősen lelassult a fejlesztés folyamata, így tehát kénytelenek voltak még egy kicsit halasztani a megjelenést, hogy egy igazi next-gen élménnyel állhassanak elő. 

"Ez az extra idő segít majd a csapatunknak, hogy a Deathloop világát annyi karakterrel és szórakozással tölthessük meg, amennyit elvártok tőlünk. Míg tudjuk, hogy ez a helyes döntés, osztjuk a csalódottságotokat, és elnézést kérünk, hogy tovább váratunk titeket."

A közleményt azzal zárják, hogy hamarosan újabb részletekkel jelentkeznek a Deathloopról, tehát érdemes lehet nyitva tartani a szemünket. A játék PC-re, valamint PS5-re jelenik meg, a hírek szerint időleges exkluzivitással, a jelek szerint legkorábban 2021 tavaszán. Érthető a csalódás ilyen esetben, hiszen az Arkane játéka tényleg kifejezetten stílusosnak tűnik az első videó alapján, de sokkal jobb, ha a kaland később jelenik meg, mint félkészen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)