Hirdetés

Elhalasztották a Star Wars Jedi: Survivor megjelenését

|

A vártnál később érkezik a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.

Hirdetés

Bár most a Hogwarts Legacy tartja izgalomban játékosok millióit, érkezik még ezt követően néhány izgalmas játék, ami az év végén felbukkanhat majd a díjátadókon. A tavaszi szezon legjobban várt újdonságai között a Star Wars Jedi: Survivor is szerepel, ami a 2019-ben, nagy titokzatoskodást követően megjelent és minden várakozást felülmúló Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.

A Respawn Entertainment is tudja, hogy a folytatással kapcsolatban is nagyok az elvárások, így bár korábban márciusra lőtte be a megjelenési dátumot, most mégis haladékot kért.

Hirdetés

A ma este folyamán közzétett közleménnyel a Star Wars Jedi-csapat fejese, Stig Asmussen bejelentette, hogy az új megjelenési dátum április 28., így a játék nagyjából hat hetet csúszik. Kész van, elejétől végéig végigjátszható, de akadnak még olyan hibák, amiket javítani kell, és a teljesítmény, valamint a játékélmény terén is van még min dolgozni.

"Annak érdekében, hogy a csapat a Respawntól elvárható színvonalat hozza, és meg tudjuk nekik adni ehhez a szükséges időt, valamint elérjük azt a csiszoltságot, amit a rajongóink érdemelnek, hat kulcsfontosságú héttel kitoltuk a megjelenés ütemezését - a Star Wars Jed: Survivor világszerte április 28-án fog megjelenni."

Nem nagy csúszás, de egy fontos címmel lett szegényebb a márciusi felhozatal. Ha nem jelentenek be mást, az egyetlen AAA újdonság a Resident Evil 4 remake-je lesz, illetve a The Last of Us Part I PC-s változata. Április 28-án jelenik meg a Dead Island 2 is, érdekes lesz látni kettejük versenyét az akciójátékok iránt érdeklődők figyelméért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)