Hirdetés

Elhalasztották a Star Wars: The Old Republic új kiegészítőjét

|

Az eredeti tervekkel ellentétben csak 2022-ben érkezik meg a The Legacy of the Sith nevet viselő kaland.

Hirdetés

Bő három hete jelentette be a BioWare csapata, hogy a játék megjelenésének tizedik évfordulója alkalmából a következő tizenkét hónapban bőven várják majd új élmények a Star Wars: The Old Republic játékosait.

Ezek közül az első egy új kiegészítő lesz, amit eredetileg úgy terveztek, hogy a tényleges évforduló környékén, még idén megjelentetnek. Most viszont kiderült, hogy a Legacy of the Sith még egy picit marad a sütőben.

Hirdetés

A csúsztatást egy kifejezetten rövid blogposztban jelentette be az MMORPG projektmenedzsere, Keith Kanneg, és a legfontosabb információkat már az első mondatban megosztotta a rajongókkal. Így nem csupán a tárgyra tért, hogy a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítőjét elhalasztották, hanem rögtön megadta az új megjelenési dátumot is, ami 2022. február 15.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kanneg indoklása szerint a csúszásra azért van szükség, mert a csapatnak több időt szeretnének adni, hogy megfelelő alapossággal letesztelhessék a játék számos területét, ahol változtatásokat eszközöl a Legacy of the Sith kiegészítő.

Emellett kiemelte, hogy a játékosok által a tesztszerveren eddig nyújtott visszajelzések rendkívül értékesnek bizonyultak, így az új kiegészítő túlnyomó része a jövő héten visszatér az SWTOR publikus tesztkörnyezetébe.

Ha fontolgatod, hogy érdemes-e az új tartalmi csomag előtt nekivágni az MMO-nak, ajánljuk a játék eredeti trailerének 4K-s változatát, ami jó eséllyel meghozza a kedved, ha pedig már veterán vagy a játékban, elütheted a várakozás néhány percét a Régi Köztársaság koráról szóló magyarázó videónnkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)