Hirdetés

Elhalasztották az Elden Ring megjelenését

|

Szerencsére nem csúszik vészesen sokat a FromSoftware új játéka.

Hirdetés

A mai napon a hivatalos Elden Ring Twitter oldalon bejelentették a fejlesztők, hogy ugyan nem vészesen sokkal, de el kell sajnos halasztani a régóta várt játék megjelenését. Egészen pontosan 2022. február 25-re csúszott a nagy nap, szóval nagyjából egyhónapos késésről beszélhetünk. 

Bejegyzésükben egyből meg is köszönték a rajongók megértését és türelmét, egyúttal a konkrét okokat is megnevezték.

Hirdetés

Úgy fogalmaztak, hogy a játék mélysége és "stratégiai szabadsága" meghaladja a kezdeti várakozásokat, ezért a korábban becsültnél több időre lesz szükségük. Annyi mindent halasztottak el idén, és olyan sokat csúsztak a legnagyobb címek is, hogy ezt a plusz egy hónapot talán még meg lehet bocsátani. 

Az Elden Ring tehát 2022. február 25-én fog megjelenni a jelenlegi tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S konzolokra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)