Hirdetés

Elhunyt a Rockstar Leeds alapítója

|

Gordon Hall, aki a Red Dead Redemptionön is dolgozott, 51 éves korában halt meg.

Hirdetés

Mint arról a Rockstar Games történelmét összegző cikkünkben is írtunk, a kiadóhoz rengeteg csapat tartozik: a GTA-kat elsősorban a North, míg a Red Deadeket a San Diego gyártja. A részben Gordon Hall által alapított Rockstar Leeds 2004 óta a család része (korábban Möbius Entertainment volt), és elsősorban a kézikonzolos spin-offok, avagy a Liberty City Stories, a Vice City Stories és a Chinatown Wars fejlesztésében vett részt, de portokkal is foglalkozott.

Hall 2009-ben átnyargalt a San Diegóhoz, ahol a Red Dead Redemptionön dolgozott, majd 2011 és 2013 között szabadságra ment, hogy a játékosok pszichéjének vizsgálatával és a miktrotranzakciók kutatásával foglalkozzon.

Hirdetés

A Rockstarhoz nem tért vissza, később az Activision Blizzard Mobile kreatív vezetője lett. A GamesIndustry.biz számolt be haláláról, melynek oka nem ismert. Fia, James gyászolja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)