Hirdetés

Elhunyt Colin McRae

|

Tragikus körülmények között, 39 éves korában elhunyt a brit Colin McRae, többszörös rally világbajnok.

Hirdetés

Tegnap Colin McRae skóciai birtokától alig egy mérföldnyire, a koradélutáni órákban, eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant, majd kigyulladt a versenyző helikoptere, melyet ő maga vezetett. A gépen rajta kívül három személy tartózkodott, akiket hivatalosan még nem azonosítottak - bár az első jelentések szerint egyikük valószínűleg a versenyző ötéves kisfia volt.

Colin McRae volt az első brit származású rally világbajnok, első világbajnoki győzelmét 1995-ben szerezte. A világszerte népszerű sportolót virtuálisan a játékosok is jól ismerhették, hiszen az ő nevéhez fűződik minden idők legnépszerűbb rally-s játéksorozata.

 

Nyugodjék békében.

 

mcrae_med.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)