Hirdetés

Elhunyt Daniel Licht, a Dishonored zeneszerzője

|

A Dishonored mellett két Silent Hill játék soundtrackjét, illetve a Dexter ikonikus főcimzenéjét is neki köszönhetjük.

Hirdetés

Vannak olyan játékok, amiket már csak az atmoszférájuk önmagában képes lenne elvinni a hátán. A Dishonored is ezek közé tartozik a hihetetlenül eltalált hangulatvilágával, amelyhez természetesen nagyban hozzájárul a zene, amelyet a zseniális veterán zeneszerzőnek, Daniel Lichtnek köszönhetünk.

Daniel Licht már a 90-es évek óta zeneszerzőként dolgozott, pályafutása alatt rengeteg filmhez és tévésorozathoz járult hozzá, az utóbbi években pedig már videojátékokkal is foglalkozott. Többek között neki köszönhetjük két Silent Hill játék zenéjét is (a Downpourt és a Book of Memories-t), valamint az Dishonored zseniális aláfestését is. Sosem fogom elfelejteni a pillanatot, amikor először meghallottam az Honor For All-t:

A 60 éves művész ezen a héten hunyt el, miután egy ideje már küzdött a rákkal. Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)