Hirdetés

Elhunyt Michael Forgey, a Shadow of Mordor és a Gears of War producere

|

Közel egy évnyi küzdelem után elhunyt a magát teszteri munkáktól a Middle-Earth: Shadow of Mordor vezető produceri állásáig felküzdő Michael Forgey.

Hirdetés

Tegnap számolt be róla családja, hogy nemrég elhunyt Michael Forgey, a Monolith Produtctions vezető producere. Tavaly májusban egy egyszerű migrén kivizsgálásakor diagnosztizálták nála a rák egy ritka formáját, ami egy operálhatatlan agydaganattal kezdődött. Több százan segítettek neki finanszírozni, hogy ez ellen a hagyományos gyógymódok mellett egy kísérleti kezelést is bevethessenek, de sajnos ez sem segített.

Forgey teszterként és minőségbiztosítási szakemberként kezdte karrierjét a Microsoftnál, ahol dolgozott többek között az eredeti Fable, a Perfect Dark Zero, a Viva Piñata, a Jetpac Refueled, vagy éppen a Fable: Anniversary elkészítésén is.

Később producerré lépett elő, így ő koordinálta a különböző csapatrészek munkáját az első két Gears of War-epizód fejlesztése során, ahogy ebben a szerepben vett részt a Kinect Adventures! és a Gears of War: Ultimate Edition munkálataiban is. Legnagyobb projektje viszont a Middle-Earth: Shadow of Mordor vezető produceri munkája volt, ami több díjátadón is elhozhatta a 2014-es év legjobbjának járó elismerést és a legsikeresebb megjelenést produkáló Gyűrűk Ura-játék lett.

Nyugodjon békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)