Hirdetés

Elhunyt Paul Haddad, az eredeti Resident Evil 2 Leonjának szinkronszínésze

|

A szomorú hírt az Invader Studios erősítette meg.

Hirdetés

A színész-szinkronszínész halálhíréről először egy Reddit-felhasználó írt bejegyzést, aki Paul Haddad Facebook profilján látta a kapcsolódó posztokat. Hivatalosan viszont csak április 17-én erősítették meg az ott olvasottakat, egy nappal Haddad halálát követően.

Hirdetés

Paul Haddad 1963-ban született, és 1986 óta volt aktív színészként tévésorozatokban és filmekben egyaránt. Számos animációs szériában kölcsönözte a hangját megannyi karakternek, viszont a játékosok körében az 1998-as Resident Evil 2 Leonjaként vált igazán ismertté. Utolsó munkája ugyancsak egy játékhoz kapcsolódott, az előbb említett klasszikus rajongói remake-jének indult Daymare: 1998-ban kölcsönözte a hangját a Cleaner nevű szereplőnek. A játékot fejlesztő Invader Studios hivatalos közleményében emlékezett meg a színészről.

Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)