Hirdetés

Elindult a Dawn of War 2: There is Only War bétateszt

|

Bárki tesztelheti a Dawn of War 2 legújabb tapaszát, amely többek között egy szerkesztőt is tartalmaz.

Hirdetés

A Relic programozói nem kispályáznak. Ahogy azt már a Company of Heroes esetében tapasztalhattuk, a javítások érkeznek sorban, és nagy figyelmet fordítanak arra, amit a játékosok mondanak. A legújabb DLC szintű update, a "There is Only War" a mai naptól tesztelhető, minden Dawn of War 2 tulaj számára, a Steam saját bétatesztelő szolgáltatása segítségével.

Az impozáns Dawn of War 2 frissítés rengeteg egységet finomhangol, és július 13-ig tesztelhetik a játékosok. A Relic arra kér mindenkit, hogy ne csak játsszon, hanem véleményezzen is, hiszen annál könnyebb lesz nekik változtatni, minél többen jelzik a hibákat, butaságokat. A legjobb hír viszont, hogy a There is Only War a 8 új multis pálya mellett, egy nagyszerű kis szerkesztőt is tartalmaz, melynek segítségével bárki megalkothatja a legtutibb multis térképet. Akit esetleg érdekel a fullos changelog, megtekintheti, de ez valószínűleg még változik a bétateszt után. Harcra fel Űrgárdisták!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)