Hirdetés

Elindult a Diablo II: Resurrected alfa, összehasonlíthatjuk az eredeti játékkal

|

A Blizzard tegnap elindította az ARPG klasszikus publikus tesztjét, aminek köszönhetően már bőséges Diablo II videóanyagunk van, grafikai összehasonlítás is.

Hirdetés

Az év eleji BlizzCon egyik legizgalmasabb bejelentése a Diablo II: Resurrected volt, ami a Blizzard North 21 éves csodájának újrakevert változata. A játék még korántsincs kész, de a fejlesztés szépen halad, ennek köszönhetően pedig sokan kipróbálhatták tegnap a projekt alfa verzióját.

A kampány első két fejezete és három kaszt nyílt meg a tesztelők előtt, ez pedig rengeteg lehetőséget adott a Resurrected újdonságainak kipuhatolására.

Mint sokan mások a GameSpot is kipróbálta a játékot, és egy közel 4 órás streamben mutogatta annak megújított képivilágát.

Hirdetés

Mostanra már rengetegen közvetítik Diablo II-es élményeiket, de aki csak a játékra kíváncsi és nem akarja hallgatni mások kommentárját, annak ez egy tökéletes betekintés lehet a Resurrectedbe:

Ha már úgy is ott jártak, akkor a srácok egy összehasonlító videót is összedobtak, ahol tisztán látszik a különbség az eredeti Diablo II és a remastered verzió között:

A Diablo II Resurrected valamikor 2021-ben érkezik, de addig is még több alfa tesztre is számíthatunk. Aki szeretne bekerülni a jövőbeli tesztalkalmakra, a hivatalos oldalon adhatja le jelentkezését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)