Hirdetés

Elindult a Diablo Immortal zárt bétája

|

Három hónapon át tesztelhetik a játékosok a mobil-exkluzív ARPG-t.

Hirdetés

Novemberben lesz három éve, hogy a Blizzard a 2018-as BlizzConon leleplezte a kizárólag iOS-re és Androidra készülő Diablo Immortalt, a többi pedig már történelem.  A rideg fogadtatásban részesült játék azóta sem érkezett meg az alkalmazásboltokba, és 2022-ig biztosan nem is fog, mivel a fejlesztők már augusztusban bejelentették a rajt elhalasztását.

Habár gyanús, hogy csúszásra csak az Activision Blizzard körüli zaklatási botrány miatt volt szükség, a jelek szerint a készítők kihasználják a plusz időt, tegnap ugyanis kezdetét vette a Diablo Immortal három hónapig tartó zárt bétája.

Hirdetés

A kiválasztott érdeklődők Ausztráliában és Kanadában eshetnek neki a játéknak, de az elkövetkező hetek során Japánra, Kínára és Koreára is kiterjesztik a próbát. A bétához egy kedvcsinálót is kaptunk, kísérőként pedig fejlesztői blogposzt részletezi a teszt újdonságait.

Ezek közül a legfontosabb talán a januárban zárult alfa körben még nem játszható Necromancer karakter feloldása, illetve a halasztáskor már beharangozott kontroller-támogatás (Xbox One/Series, Dualshock 4, Razer Kishi). De említésre méltó még a Challenge of the Immortal mód is, amiben 30 kevésbé fejlett játékos rohanhat le egyetlen feltápolt veteránt.

A Blizzard egyben azt is közölte, hogy az androidos kiadásban már most elérhetővé válnak a mikrotranzakciók, mert hát ezeket is nagyon fontos tesztelni ám.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)