Hirdetés

Már elindult a GOG.com nyári vására is, de a jó rész csak egy napig tart

|

A Steam Summer Sale mellett a gog.com is elindította már a nyári akcióját, viszont itt csak villámakciók vannak, meg persze ingyen játékok, de az kit érdekel manapság...

Hirdetés

A Steam Summer Sale kiskirályként üldögél a nyári akciós PC-s játékok trónján, de persze nem a Valve az egyetlen, aki ilyenkor kedveskedni próbál a játékosoknak. Vagyis pénzt keresni.

A gog.com egyre nagyobb népszerűségnek örvend a PC-s játékosok körében a DRM nélküli kínálatával és most ők is igyekeznek egy szeletkét elvinni a nyári őrületből. Az Adrenaline Rush viszont csak egyetlen napig tart, ami alatt a gog.com egyszerre harminc különböző játékot áraz le egy rövidke időre, de a villámakciók mellett az oldal ingyenesen is kiszór majd pár címet. A "négy titokzatos játék" véletlenszerű időpontokban kerül fel az oldalra és csak három óráig lesz elérhető, úgyhogy érdemes néha-néha visszanézni majd.

További információt a gog.com-on találtok, jó játékot kívánunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)