Hirdetés

Elindult a PlayStation karácsonyi leárazása

|

Nem csak a PlayStation konzolokon érdemes keresned a kedvezményeket, amikkel exkluzív játékokon és az idei év nagyágyúin spórolhatsz.

Hirdetés

A PlayStation csapata az év végéhez közelítve tesz azért is, hogy a jövőre megjelenő játékaik körül keltsenek némi hype-ot, így a Gran Turismo 7 és a Horizon Forbidden West is adott életjelet magáról nemrég. De addig sem maradnak játszanivaló nélkül a gamerek, és hogy ez még jobban megérje, elindult a PlayStation karácsonyi leárazása is.

A ma, december 22-én elindított kedvezmények közül némelyik január 4-ig, míg mások még tovább, január 19-ig érvényben maradnak. Az egy híján száz leértékelt játék között megtalálhatók az ilyen akciókban mindig népszerű konzolexkluzív címek, mint a God of War, a Death Stranding: Director's Cut, a Deathloop, a The Last of Us Remastered, vagy épp a Ratchet & Clank: Rift Apart.

Hirdetés

De a Sony platformján az idei és a tavalyi év nagyobb nevű újdonságaira is árengedmény került, köztük a Battlefield 2042-re, az Assassin's Creed Valhallára, a Far Cry 6-ra, a Hadesre, vagy épp az év játékának járó Game Awardot begyűjtő It Takes Two-ra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Emellett tegnap indult útjára a PlayStation PC-re is kiadott játékainak egy villámakciója is, ez viszont december 22-én este 6 órakor véget is ér. De addig kedvezményes áron szerezhetitek meg például a Horizon Zero Dawn Comple Editiont, vagy épp a Days Gone-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)