Hirdetés

Elindult a PlayStation nyári vására, rengeteg játékot leáraztak

|

Olyan címek kerültek az akciós kosárba, mint a Sekiro: Shadows Die Twice és az Assassin's Creed Valhalla.

Hirdetés

A nyári kánikulával együtt elérkezett az idő arra, hogy minden megtakarításotokat elverjétek az általatok előnyben részesített játékplatformokon. Ezúttal a Sony röffentette be a saját vásárát a PlayStation Store-ban, ahol egy rakás kiváló címnek nyesték meg az árát.

Ha csak egy játékot terveztek beszerezni a szabadságotok alatt, akkor az lehetne például a Sekiro: Shadows Die Twice, aminek most a Game of the Year kiadását is csupán 11 995 forintért tudjátok behúzni a szokásos 23 990 helyett.

Hirdetés

Persze nem csak a Sekiro árcédulája vált sokkal barátságosabbá, ezért ha szeretnétek vadászatra menni, akkor érdemes lehet megnyitni a vásár aloldalát. Mi csak a legfontosabbakat húztuk ki a tömegből:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Költekezzetek óvatosan és felelősségteljesen. Mindig lesz egy kedvezményesebb árakkal csalogató vásár, emiatt nem muszáj ész nélkül vásárolgatni, amikor éppen nem telik rá. Ettől függetlenül, aki be szeretne tárazni kiváló játékokból, annak július 6-ig lesz erre alkalma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)