Hirdetés

Elindult a PlayStation Store hatalmas leárazása, elveszi a pénzünket a Days Of Play

|

Ahogy már megszokhattuk, ismét elindult a Days Of Play, melynek keretében igen kiváló PlayStation játékokhoz juthatunk hozzá nagyon jó áron.

Hirdetés

A Sony minden évben útjára indítja a nagyszabású Days Of Play akcióját,  ami az ünnepi szezont leszámítva talán a platform legnagyobb rendszeres leárazása és nem ritka, hogy féláron juthatunk hozzá mindenféle kiváló PlayStation játékokhoz.

Ismét eljött az ideje, hogy bevásároljanak a PlayStation tulajdonosok, ugyanis a tegnapi nappal kezdetét vette az idei őrület, ami egészen június 12.-ig tart és már csak azért is megéri benézni, mert nem csak a játékok, de az előfizetések is barátibb árakon szerezhetők be.

Hirdetés

De persze azt is nagyon jól tudjuk, hogy előfizetések ide vagy oda, a legtöbben még is az őrületes leárazások miatt keresik majd fel a PlayStation Store-t, úgyhogy nézzünk is meg párat a legizgalmasabb akciókból:

God of War Ragnarök (PS4, PS5) - 20 617 Ft (-25%)
Dead Island 2 (PS4, PS5) - 20 760 Ft (-20%)
Marvel's Spider-Man: Miles Morales (PS4, PS5) - 10 495 Ft (-50%)
Red Dead Redemption 2 (PS4) - 6 926 Ft (-67%)
Sekiro: Shadows Die Twice (PS4) - 11 995 Ft (-50%)
Marvel's Guardians of the Galaxy (PS4, PS5) - 9 596 Ft (-60%)
Deathloop (PS5) - 5 997 Ft (-75%)

Ti mire csaptatok le eddig a leárazott játékok közül?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)