Hirdetés

Elindult a Rainbow Six: Siege legújabb eseménye, a Mute Protocol

|

Az új játékmód a Tower pálya sci-fi verziójára viszi kedvenc karaktereinket, ahol új technológiák kihasználásával kell megállítaniuk az árulóvá vált Mute-ot.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege új, limitált ideig elérhető eseménye, a Mute Protocol egy friss játékmódot hoz, amiben új képességeket használhatunk. A tartalom fő húzóereje az átdolgozott Tower, ami high tech díszítéssel lett felszerelve, és egészen új hangulatot ad. Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy pár sci-fi kinézetet is beszerezhetünk kedvenc karaktereinken.

Hirdetés

A látványosságokon túl azért játékmechanikai újdonságok is érkeztek. A drone-ok és a kamerák használhatóak teleportálásra is: "belebújhatunk" az adott kamerába vagy drone-ba, és ott ugorhatunk ki belőle, ahol az éppen van. Egészen új dinamikát kapnak ezzel a meccsek.

A Mute Protocol esemény izgalmait mától egészen augusztus 17-ig élvezhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)