Hirdetés

Elindult az Xbox360 Smooth HD csatornánk!

|

A TV.GAMESTAR.HU egy új funkcióval bővült! Hogy mi is az a Smooth HD? Nemsokára megtudjátok.

Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a GameStar TV történetében, hiszen minket ér a megtiszteltetés, hogy elindítsuk Magyarország első, és eddig egyetlen Smooth HD csatornáját. Ebben a csatornában egyelőre Xbox 360 videókat találtok, ami később még további videókkal fog bővülni csak és kizárólag Xbox 360 témában, valamint új csatornákkal is előrukkolunk a közeljövőben. De mégis mi az a Smooth HD? A Smooth HD egy vadi új technológia, melynek segítségével úgy nézhetsz videót, hogy az soha nem fog megakadni, bárhol is jársz, vagy bármilyen internetkapcsolattal rendelkezel. Nem tölt be a videó elég gyorsan? Ez a Smooth HD esetén már nem probléma, hiszen bárhova beletekerhetünk a videóba, szinte azonnal nézhetjük is a kívánt résztől.

A Smooth HD ezen különlegessége abban rejlik, hogy internetkapcsolattól függően változik a képminőség: ha gyenge az internetkapcsolat, akkor csúnyább lesz a videó, ha viszont gyors, akkor HD-ban élvezhetjük az éppen nézni kívánt videót. Aki WiFi elérést használ, annak sem áll meg a videó, csupán jelerősségtől függően változik a kép minősége, tehát még nézhető marad. A Smooth HD csatornánkat ITT érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)