Hirdetés

Elindult a Steam nyári vására, leizzad a pénztárcánk

|

Kinek kell itt pénz nyaralásra, vagy klíma vásárlására? A külvilág veszélyes, a meleg majd elmúlik, de a Steam játékaid örökre megmaradnak.

Hirdetés

Ahogy azt a Steam Database megjósolta, tegnap este tényleg beindult a Valve üzletének nyári vására. Régi és új játékok tömegeit szerezhetitek be töredékáron, így mindenképpen javasoljuk a Steam főoldalának meglátogatását. Mindjárt a nyitóképernyő tele van megfontolandó ajánlatokkal, mint az akciós Mass Effect: Legendary Edition, a Halo Master Chief Collection vagy a Valheim. 

Ki tudja, hogy mikor jön még egy járványhullám és kell bezárva tölteni újabb hónapokat. Szükséged lesz valamire, amit pörgethetsz majd a haverokkal, és amivel új világokat járhatsz be. A Sea of Thieves például mindkettőre tökéletesen alkalmas, és a Steam Summer Sale alatt szintén akciós.

Hirdetés

Összeszedtünk nektek néhány ajánlatot, amit mindenképpen érdemes lehet megfontolnotok:

  • Halo: The Master Chief Collection - 19,99 euró
  • Sekiro: Shadows Die Twice - 29,99 euró
  • Sea of Thieves - 26,79 euró
  • The Sims 4 - 4,99 euró
  • PlayerUnknown's Battlegrounds - 14,99 euró
  • Red Dead Redemption II - 40,19 euró
  • Hades - 14,69 euró
  • Mass Effect: Legendary Edition - 49,79 euró
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fentiek mellett persze még számtalan akciós címet találtok, és ha csak a kedvenceitekhez kerestek extra tartalmakat, azokat is olcsóbban tudjátok beszerezni.

A vásárlást nem lesz érdemes sokáig tologatni, mivel az akciós dömping július 8-ig tart csupán, szóval jól gondoljátok meg, mit akartok mindenképpen beszerezni. Van már jelölt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)