Hirdetés

Elindult a Steam őszi leárazása, az idei év legjobb játékait is olcsóbban szerezhetjük be

|

A Deathloop és a Marvel's Guardians of the Galaxy is jelentős kedvezménnyel kapható.

Hirdetés

Nagyon nehéz most nem felélni minden tartalékunkat, hiszen pénteken itt a hivatalos Black Friday, amire a digitális áruházak is készülnek. PC-n az Epic Games Store és a GOG mellett már a Steamen is fut a szezonális promóció, melynek keretében rengeteg játékot vásárolhatunk meg a szokásosnál olcsóbban.

A leárazás keretében számos 2021-es cím is olcsóbb lett: az év egyik legjobb stratégiai játéka, a Humankind például 20%-os kedvezménynek köszönhetően 39,99 euróba kerül, a Deathloop árát pedig rögtön a felére vágták, 29,99 euróért vehetünk részt a kalandban.

Hirdetés

A Back 4 Blood ára 30%-kal lett alacsonyabb, 41,99 euróba kerül, és ha nem akartok többet várni, a Cyberpunk 2077-et 50%-kal olcsóbban vehetitek meg. A Disco Elysium: The Final Cut szintén nagyon jó áron, 19,99 euróért kapható, az Amazon MMO-ja, a New World pedig 29,99 euróba kerül - bár vannak még vele gondok, biztos, hogy elsimítják őket.

További ajánlatokat a Steamen találhattok. A főoldalon több olyan játék is szerepel, ami most épp népszerű, de nem olcsóbb, mint általában, ezért érdemes körültekintőnek lenni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)