Hirdetés

Elindult a Steam tavaszi vására, rengeteg játék és a Steam Deck is akciós

|

Ha sokat agyaltál azon, hogy kell-e neked a Valve handheld konzolja, akkor a mostani vásár talán majd segít.

Hirdetés

A Valve megígérte, a Valve betartotta: elindult a tavaszi vásár, mely során több száz játék árát nyesték le. Legyen szó a legnagyobb AAA játékokról vagy a kisebb indie projektekről, most bizony mindent akciósan szerezhettek be.

A leárazás-hurrikán legnagyobb meglepetése egyébként a Steam Deck akció lett, mivel a Valve még a saját konzoljának az árából is lecsípett egy kisebb, 10 százalékos kedvezményt. Ez talán nem hangzik soknak, de a valóság az, hogy így még a legolcsóbb változatnál is megtakaríthatunk 41 eurót, míg a legdrágább esetében 68-at.

Hirdetés

Akik persze játékokat vásárolnának, azok többnyire még ennél is nagyobb akcióknak örülhetnek. A Cyberpunk 2077, a Total War: Warhammer 3, a Persona 5 Royal, a Red Dead Redemption 2, a Tekken 7, a Guilty Gear: Strive, a The Elder Scrolls Online és a Call of Duty: Modern Warfare 2 csak a jéghegy csúcsát jelentik.

A Steam főoldalán tucatjával találtok címeket 10-től 80 százalékos kedvezményekkel, és sokszor egész sorozatokat tudtok felmarkolni fillérekért, mint például a The Elder Scrolls franchise-ot.

Ha régóta kuporgatjátok a megtakarításotokat, akkor itt az ideje szétnézni a választékban. A vásár március 23-ig tart, így sok időtök nem lesz a számolgatásra és agyalásra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)