Hirdetés

Elindult a Steam Téli Vásár, reszkethet a pénztárcátok

|

Ha úgy érzitek, hogy karácsonyra meglepnétek magatokat egy rég kinézett játékkal, akkor most remek alkalom kínálkozik.

Hirdetés

Azok a lelkes gamerek, akik részletes grafikont vezetnek a kiadásaikról, évente négyszer valószínűleg komoly kiugrás tapasztalnak a költségekben. A nagy digitális játékboltoknak ugyanis szokásuk, hogy minden évszakban egyszer brutális leárazást tartanak. A Steamen tegnap kezdődött a Téli vásár, tehát ha úgy érzitek, nincs mivel játszanotok az ünnepek alatti tespedés közben, akkor most itt az idő a csemegézésre.

Hirdetés

Persze szinte minden héten zajlik valamilyen akció a Valve digitális boltjában, azonban a szezonális vásárok jellemzően hatalmas leárazásokat hoznak. Most is elképesztő mennyiségű cím kapott akciós cédulát, tehát vigyázzatok, nehogy elszaladjon veletek a ló, még a végén nem marad pénz szilveszteri pezsgőre.

Többek között olyan játékokat tudok most behúzni olcsóbban, mint a Borderlands 3, a Fall Guys, a Divinity: Original Sin, a Sea of Thives, a Dark Souls 3, a Monster Hunter World, a Red Dead Redemption 2, valamint az idei nagy indie meglepetés, a Hades. Persze ez csak pár abból a több száz címből, amelyek közül január 5-ig, a Téli Vásár végéig válogathattok.

Ha vesztek valamit, azért a Steam pontokkal jutalmaz, melyeket különböző nyereményekre válthattok be. Jelenleg animált, madaras matricákat szerezhetünk értük, ami önmagában nyilván valószínűleg senkit nem ösztönöz vásárlásra, de ha már úgyis ott hagyunk egy csomó pénzt a Valve-nél, legalább kis ajándékot is kapunk cserébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)