Hirdetés

Elindult a Steam téli vására, 2021-es játékokat is vehetsz féláron vagy még olcsóbban

|

Jelentős kedvezmény van a Battlefield 2042-re, a Deathloopra és még sok más játékra.

Hirdetés

Karácsonyhoz közeledve egymást érik az akciók és leárazások, megnyitotta kapuit az Xbox, a GOG, a PlayStation és az Epic Games Store vására is, ma pedig csatlakozott hozzájuk az a platform, amire olvasóink közül vélhetően a legtöbben tartogatták játékvásárlás céljából félretett pénzüket.

Aminek bizonyára sokan örülni fognak, az az, hogy nem csak régi címeket lehet a Steam téli leárazásának időtartama (december 22. - január 5.) alatt mackós kedvezménnyel megszerezni, hanem kimondottan friss, alig néhány hónapja megjelent alkotásokat is.

Hirdetés

Példának okáért 50%-ot nyestek le a Deathloop árából, mindössze 29,99 eurót kérnek érte, de olcsóbb lett az Amazon MMO-ja a New World (39,99 helyett 29,99 euró) és a Jurassic World Evolution 2 is (59,99 helyett 41,99 euró). A Battlefield 2042-t a következő két hétben 39,59 euróért, a Marvel's Guardians of the Galaxy-t pedig 38,99 euróért "vihetitek haza".

A korábbi évjáratokat böngészve remek fogás lehet a The Witcher III: Wild Hunt (5,99 euró), a Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition (13,05 euró), a Star Wars Jedi: Fallen Order (14,79 euró), az Assassin's Creed Odyssey (14,99 euró) és a Borderlands 3 (14,99 euró) is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A vásárláson túl egyébként még részt is vehettek a Steam-díjak odaítélését befolyásoló szavazáson, tíz kategória jelöltjei várják voksaitokat, amikért cserébe játékkártyát kaptok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)