Hirdetés

Elindult a World of Warcraft: Dragonflight első szezonja, rengeteg dolgunk lesz

|

Rengeteg tartalmat hozott a tegnap hajnal. Az egyszeri kalandozók már pörgethetik a grindot, a legjobb guildek pedig már a világelsőségért versenyeznek.

Hirdetés

Eltelt a World of Warcraft: Dragonflight első két hete, és a frakciók megismerése, valamint az új dungeonok feltérképezése után végre beindult az első szezon. Ezáltal rengeteg tartalom vált elérhetővé, aminek köszönhetően elkezdhetünk hajtani a komolyabb tárgyakért.

Akiket nem kifejezetten érdekelnek a nehezebb tartalmak, élvezhetik helyettük a Primal Stormokat. A Primalist sárkányok hatalma több helyen is manifesztálódik a Dragon Isle körül, így adott helyeken új fizetőeszközt gyűjthetünk szörnyek lemészárlásával. A zsákmányért cserébe nagyon menő páncélokat és fegyvereket vásárolhatunk Valdrakken erre specializálódott árusánál.

Hirdetés

Sokak számára a legizgalmasabb új tartalom a Vault of the Incarnates raid lesz. Raszageth, a vihar elemének sárkánya betört a Dragon Isle börtönébe, hogy kiszabadítsa onnan társait, és segítségükkel lemészárolhassa a Dragon Aspecteket, Azerothot pedig elemi viharok káoszába taszíthassa. A feladatunk meghiúsítani Raszageth tervét, és menet közben összeszedni a kiegészítő legvagányabb szereléseit.

Eközben a világ legjobb WoW guildjei már elkezdték a versengést a világelsőségért, de az elmúlt 24 órában nagyrészt a Normal és Heroic nehézségekre koncentráltak, hogy minél több tárgyat szedhessenek össze játékosaiknak. A Mythic változatot még csak óvatosan próbálgatják egyes csapatok, de a célja mindnyájuknak az, hogy elsőként vághassák földhöz Mythic Raszagethet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha szeretnétek követni a versenyt, akkor a World of Warcraft kategóriában több játékos egyéni streamjét is megtaláljátok. Ha az eseményre koncentrálnátok, akkor ajánljuk az Echo, a Method vagy a Team Liquid streamjeit.

A raid mellett az első Mythic+ szezon is elindult, ami azt jelenti, hogy elvileg a végtelenségig ismételgethetjük a dungeonöket magasabb és magasabb szinteken, jobb és jobb zsákmányért cserébe. A Dragonflight első szezonjában négy új (Ruby Life Pools, Nokhud Offensive, Azure Vault, Algeth'ar Academy) és négy korábbi (Halls of Valor, Court of Stars, Shadowmoon Burial Grounds, Temple of the Jade Serpent) dungeont pörgethetünk emelt nehézséggel.

Mindemellett a Season 1 hozott még egy új PVP arénát, World Bossokat és egy rakat begyűjthető jutalmat. Ha eddig nem álltatok neki az új kiegészítőnek, akkor most érdemes lesz elindulni új kalandok reményében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)