Hirdetés

Elindult az AXE Excite csatorna

|

Bulis csajok, bulis videók egy helyen és minden mennyiségben.

Hirdetés

Ahogy tavaly, úgy idén is számos fővárosi és vidéki szórakozóhelyre és fesztiválra látogatnak el az AXE gyönyörű angyalai, akiket rendszerint kameránk is elkísér majd. Igaz, egyelőre csupán a korábbi felvételeket lehet újra megtekinteni (Érdemes, már csupán a hangulat és a csinos lányok miatt is.), ám a nyári party-szezon beindulásával hamarosan frissül az AXE Excite csatorna, ahogy újabb és újabb anyagok kerülnek fel.



Amennyiben nem csupán kívülállóként nézegetnétek videókat mások szórakozásáról, hanem magatok is szívesen vennétek részt benne, akkor az angyalok által frekventált bulik helyszínéről és időpontjáról az AXE facebook csoportján keresztül tájékozódhattok, ahol egyébként rendszeresen kerül sor nyereményjátékokra. Most is fut egy, amihez csatlakozva iPhone 4-et lehet nyerni.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)