Hirdetés

Elindult az Overwatch halloween témájú eseménye, menő skineket lehet ingyen behúzni

|

Mint minden év októberében, úgy most is eljött a halloween az Overwatch világába. Kedvenc hőseink az ünnephez illő jelmezekbe bújtak, Junkenstein pedig újra bosszút esküdött mindnyájunk ellen.

Hirdetés

Tegnap este élesedett az Overwatch 2021-es Halloween Terror eseménye, ami játékmódok tekintetében túl sok újdonságot nem hozott, de kozmetikai cuccokat már igen. Aki fel akarja öltöztetni kedvenc hősét, az kezdheti gyűjtögetni a loot ládákat.

Utóbbiban egyébként a Junkenstein's Revenge játékmód idén is segíteni fog: a halálból visszahozott Overwatch hősök és a robotok végtelen áradata most is megpróbálja majd bedarálni a csapatunkat. A mi feladatunk az lesz, hogy minél tovább életben maradjunk.

Hirdetés

Az árkád móka nem változott semmit, de pár órára barátságos lövöldözésre mindig kaphatóak vagyunk, pláne a megfelelő jutalmakért. A lenti galériában átlapozhatjátok a halloweeni felhozatal idei újdonságait, de érdemes hozzátenni, hogy a Genji, Zarya és Roadhog skinekért teljesítenünk kell a heti aktuális kihívást. Az új szerelések mellett persze az előző évek cuccai is visszatértek.

A Halloween Terror esemény november 2-ig tart majd, így addig gyorsan szerezzétek be, amit szeretnétek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)