Hirdetés

Elindult az Overwatch karácsonyi eseménye, új játékmódot is kaptunk

|

Menetrendszerűen érkezett az aktuális Overwatch esemény, és azzal együtt jöttek az új kinézetek, kozmetikai apróságok, és visszatérő játékmódok.

Hirdetés

Ünnepi gúnyába öltözött az Overwatch az e heti frissítéssel. A Winter Wonderlands 2020 visszahozta a régi karácsonyi karakterkinézeteket, néhány új darabbal frissítette a készletet, és elhozott egy új játékmódot, a Freezethaw Eliminationt.

Ezzel együtt már egy kisebb hordányi téli játékmód érhető el, mivel a korábbiak (Mei's Snowball Offensive, Yeti Hunt, és Snowball Deathmatch) is mind visszatértek.

Hirdetés

A Freezethaw Elimination egy 4v4-es móka, ahol az ellenfelek haláluk pillanatában megfagynak. A célunk, hogy lefagyasszuk a teljes ellenséges csapatot, de ez nem lesz annyira egyszerű, mivel a csapattársak kiolvaszthatják egymást.

Ezúttal is lesznek heti kihívások, melyek 1-1 ünnepi skinnel jutalmazzák a résztvevőket. Az első héten Elf Junkrat a jutalom, másodikon Gingerbread Ana, az utolsón pedig Frosty Roadhog. Ezeken felül még érkezett fél tucat új karakterkinézet, melyeket a szokásos módon, Loot Boxokon keresztül tudtuk megszerezni.

Az idei Winter Wonderland esemény január 5-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)