Hirdetés

Elindult az Overwatch nyári eseménye, pörgősebb lett a Lucioball

|

Rengeteg új karakterskin érkezett, melyek közül háromért nem kell a lootládákban kotorásznunk.

Hirdetés

Tegnap este kezdetét vette az Overwatch Summer Games 2020, aminek köszönhetően egy rakat új kozmetikai cuccot halászhatunk ki a játék lootdobozaiból. Az esemény augusztus 26-ig tart, addig pedig minden héten új kihívások és jutalmak várnak ránk. A Lucioball is visszatért, de ezúttal egy újrakevert verzióval, ami intenzívebb, mint eddig bármikor.

Hirdetés

Egyszerre két labda is bent van a pályán, ami azt jelenti, hogy sosincs megállás. Amikor az egyik labda begurul a kapuba, azonnal vissza is tér. A csapatok nem állnak meg, nem rendeződnek újra, csak pörög a menet, egészen addig, amíg az egyik csapat 10 ponttal nem kerül az ellenfél elé.

A heti kihívásokkal megszerezhetünk három új skint. Az első héten Union Jack Tracer a jutalom, a másodikon Sand Castle Bastion, a harmadikon pedig Ice Cream Orisa.

A három, játékkal feloldható kinézet mellett persze érkezett még pár, nyári lootboxból kihúzható darab is, ezeket az Overwatch hivatalos oldalán át is lapozhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)