Hirdetés

Elindult csajos társoldalunk, az electrose.hu

|

Elindult Eskin kolléganőnk saját weboldala, az electrose.hu csajoknak, kütyükről, pasikról! De nézze meg mindenki, akinek szeme van a látásra

Hirdetés

Elindult Eskin kolléganőnk saját weboldala, az electrose.hu csajoknak, kütyükről, pasikról! De nézze meg mindenki, akinek szeme van a látásra
Electrose.hu
Át is adom neki a szót akkor:
Nos, íme Magyarország első, nőknek szóló és IT-vel (meg persze annak határterületeivel) foglalkozó honlapja. Borzasztóan innovatívak és proaktívak vagyunk, meg ami kell, illetve nemcsak abban, hogy a témaválasztásunk és az íróink nők, hanem abban is, hogy a dizájnunk (ismét Magyarországon elsőként) kétféle: nappali és esti verzióban is létezik. Említettem, hogy íróink nők - lássuk, kik is ők.

Sz. A., azaz Anna előlép


"Anna 22 éves, a Műegyetemre jár, ahol már az utolsókat rúgja. Amikor nem költségvetést piszkál a munkahelyén, akkor blogot ír, twitterel, neten függ, mindig siet, mindenhonnan elkésik, és bárhol eltéved. Szeret laptopokat és mobilokat taperolni, érdeklik a legújabb kütyük, régebben gamerkedett (pl. Fallout, Diablo, WoW), de időhiányra hivatkozva már nem él velük (amúgy csak béna hozzájuk, ezért megunta, de pssszt). Ezen kívül még olvas, sorozatnéz, fakarddal csapkod másokat és alszik.
Ja, azt kihagytam, hogy sokat beszél." (Érdekes, úgy látszik, ez írásban nem képeződik le... - Eskin)
---

Mandula is bemutatkozik


"Hájló! Háttal nem kezdünk mondatot, így megfordulnék, és
mondanám: hát helló nép! Evet drága rátok szabadított, szóval errefelé fogok garázdálkodni. Egy darabig. Míg azt nem mondja, elég. Node addig is!
Nem akarnék senkit ijesztgetni, ezért inkább összefoglalom, nagyjából mire lehet számítani tőlem. Persze a teljesség igénye nélkül, mert arra törekszem bár, de elérni sosem fogom tudni, hála alacsony kihasználhatóságú memóriámnak (t.i. feledékeny vagyok, nem kicsit. Mondtam?). Ami később ugrik be, azt úgyis észreveszitek. Valahogy így: jé, még ezt is szeretem, igen!
Szóval. Szeretem a kütyüket, az IT-részleg munkájából engem mindig is a hardverek fogtak meg jobban, a szoftverek kevésbé, de persze lesznek kivételek itt is, ott is. Hardveren belül elsősorban a laptopok vonzanak, kiemelt helyen a netbookokkal (10 hüvelykig bezárólag, nálam ott az önkényesen húzott határ, mert csak), vannak preferált gyártóim, de nem vagyok senki irányában negatíve diszkriminatív; az érintőképernyős dolgok; a konzolok - szofter bevonzása: játékok -; aztán a dolgok tárolása és hurcolása: táskák, tokok, tartók, dokkolók; a kedvenc kütyük egyéniesítése: színre fújás, matricázás, mániák materializálódása a dizájnban (értsd: tematikus külcsín egy adott holmin), különös tekintettel a személyes kedvenceimre, azaz az épp imádott játék, sorozat, satöbbi kapcsolatára a formatervezéssel. Treki, Super Mario-s és steampunk cuccok FTW!
Tanult szakmámból adódik (ötvös és zománcműves lennék eredetileg), hogy otthonosan mozgok a kockasághoz társuló ékszerek, kiegészítők széles tárházában, valamint kibővíteném a kört a kézzel készített holmik tömkelegére, kezdve a laptoptáskáktól a mobiltartókon át az iPhone dokkolóig. Mint lányneműt, valamilyen szinten (az átlagnál talán kissé kevésbé), de érdekel az öltözködés is, ezért nagy élvezettel fogom majd nyálamat folyatni az Evet kollegina által prezentált geek pólók halmaira, és nem leszek rest figyelmébe ajánlani olyanokat, amik esetleg elkerülték volna a figyelmét (de nem, nem hiszem, hogy lesz ilyen).
Első körben ennyi lennék, a többi úgyis kialakul, remélem, maradtok egy kicsit. Csak amíg jól érzitek magatokat.

Addig is maradtam tisztelettel és özön tsókokkal:


Mandula"

---

No, és akkor végül, de nem utolsósorban, én, Eskin. Izé, asszem, engem már ismertek.

Akiknek még sokat köszönhetünk: Bátky Zoltán, Fülöp Viktor, Gyepes Máté, Horváth Balázs, Lukács Gergely, Orosz Gábor és a PC World egész stábja, nem sorolom fel őket név szerint, de mindőjüknek hálával tartozunk. Szóval köszi.
Nos hát, olvassátok szeretettel, alkalmazzátok a jóindulat hermeneutikáját, várjuk a kommenteket.
Szép napot mindenkinek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)