Hirdetés

Elindult a WCG és a World Cyber Girls szépségverseny!

|

A világ videojáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseménye, a World Cyber Games, idén is lehetőséget ad a multiplayer játékok legjobbjainak, hogy tudásukat összemérve elinduljanak a legjobbnak járó elismerésért. Az IDG Hungary szervezésében, valamint a Samsung támogatásával május 14-én megkezdődtek a jelentkezések a WCG hazai selejtezőire a hu.worldcybergames.com weboldalon.

Hirdetés

Az évről évre megrendezésre kerülő World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül, idén egy újdonsággal készült az esemény főszervezője, az IDG Hungary és a Samsung. Június 18-tól elindul a World Cyber Girls szépségverseny, amelyre bárki jelentkezhet a www.worldcybergirls.com weboldalon.
A versenyre minden tizennyolcadik életévét betöltött hölgy jelentkezhet és feltöltheti az oldalra a legszebbnek ítélt fotóit. Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kapnak a szeptember 2-án megrendezésre kerülő WCG döntőre a Jövő Házában. Itt, a döntőre meghívott sztár zsűri szavazatai alapján kerül ki a verseny győztese, aki elnyeri a Miss World Cyber Girls címet.
A World Cyber Girls 2007 célja, hogy megkeressük és bemutassuk a hazai cybervilág legszebb leányzóit, akikkel a kibertérben futhatunk össze: fórumokon, chatszobákban, de leginkább a netes játékokban.

A World Cyber Games lebonyolítása is változik: idén először, a játékosok kérésének eleget téve, a résztvevők nem csak interneten, de élőben is összemérhetik tudásukat a selejtezők során. Az online bajnokságok június végétől a hu.worldcybergames.com oldalon zajlanak majd, míg az élő selejtezők Budapesten a Mammutban lévő T-Online Pro Gamers Cyber Caféban kerülnek megrendezésre. A játékosok négy játékból indulhatnak el a selejtezőkön: Command & Conquer 3 (PC), WarCraft 3: The Frozen Throne (PC), FIFA07 (PC), Projet Gothem Racing 3 (X-Box 360).
A selejtezőkön sikeresen megmérkőzött legjobb csapatok szeptember 2-án a Jövő Házában, a hazai döntő nyertes csapatai pedig október 4-én Seattle-ben szállhatnak harcba a fődíjért.

Aki jelentkezni akar: hu.worldcybergames.com !!!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)