Hirdetés

Elite: Dangerous - ketten is eljutottak a galaxis szélére

|

A 2.2-es frissítés bétájában már kipróbálhatóak az újdonságok, amit kihasználva két játékos olyan gyorsaságra tett szert, amivel képesek voltak elérni a galaxis legfelső pontját.

Hirdetés

Az Elite: Dangerous legújabb frissítése, a Guardians sok újdonsággal fogja ellátni a világűr végtelenjében harcolni, kereskedni, avagy felfedezni vágyó játékosokat. Az egyik újítás a törpe- és neutroncsillagok közelében lévő energianyalábok adták, amiken áthaladva 25%-os gyorsítást kap az adott űrhajó. Az egyik ilyen csillagnál ez az érték véletlenül 25% helyett 300%-ra lett beállítva.

A két mindenre elszánt felfedező, Kaii és Erimus kihasználva ezt a hatalmas gyorsaságot eljutottak a galaxis legmagasabb pontjára. Nem volt egyszerű dolguk, hiszen meg kellett küzdeniük a turbulenciával, a radioaktivitással és a kifogyó üzemanyaggal. Többször is meg kellett próbálniuk, mivel az űrhajójuk nem egyszer felrobbant út közben.

Kaii - ahogy a fönt látható videójában is elmondja - szeretné, hogy a fejlesztők ne javítsák ki ezt a bugot, mivel ezáltal egy teljesen új lehetőség nyílna meg a galaxist feltérképezni vágyóknak. Egy olyan utazásra indulhatna bárki, ahonnan nincs visszaút, így meg kell fontolnia, vállalkozik-e a veszélyes utazásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)