Hirdetés

Több éves kutatás után találtak rá az Elite: Dangerous idegenjeire

|

Hosszú és fáradságos nyomkeresést követően egy bátor kalandor egy idegen hajóra bukkant. Majdnem ott is maradt.

Hirdetés

Nem csak túlgondolt utalások voltak az Elite: Dangerous földönkívüli nyomai. Tényleg volt alapja a találgatásoknak és a kutatóutaknak. Egy játékos, DP Sayre tegnap rábukkant az idegenekre és le is videózta őket.

A közösség most egy emberként rágja a körmét az emberünk Thargoidokkal történt találkozása óta. Felkerült három videó, amiket ebben a Reddit posztban megtaláltok. A felvételeken jól látható egy idegen hajó, és aki szerint mindez csak egy túllihegett véletlen, az olvassa el a hivatalos Elite Twitter profil legutóbbi üzenetét.

Az idegenek köztünk élnek, legalábbis az Elite: Dangerous világában. A Redditen történő üdvrivalgás után nem csodálnám, ha a Steamen hatalmasat ugrana a játék aktivitása. Ez történik, amikor egy űrszimulátor fejlesztője betartja az ígéreteit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)