Hirdetés

Elite: Dangerous - nem árulják tovább az Arena modult

|

Érdeklődés hiányában minden digitális üzlet kínálatából lekerült az Elite Dangerous: Arena.

Hirdetés

Nem kapható már se a Steamen, se a Frontier hivatalos oldalán, de még az Xbox Store felületén keresztül sem az Elite Dangerous: Arena. Egyszerűen senkit nem érdekel a cucc

Az Elite Dangerous: Arena az Elite: Dangerous űrszimulátor PVP része volt, ami külön, 5 eurós áron meg lehetett venni. Ez azoknak készült akiket kizárólag a kompetitív része érdekelt az Elitenek, de úgy tűnik, hogy ebből kevés volt.

"A számaink alapján elmondható, hogy az Arena játékosok általában a fő Elite: Dangerous kliensen jelentkeznek be, és nem az Arena rendszerén keresztül" - hangzott a magyarázat a közösségi menedzsertől.

A Frontier úgy döntött, hogy emiatt nem tartják fenn tovább az Arena vásárlásának lehetőségét, de a játékmód természetesen továbbra is elérhető marad az Elite: Dangerous teljes verzióján keresztül.

Aki eddig megvásárolta az Arena verziót, ők a továbbiakban is használhatják. A többi érdeklődőnek ezentúl maradt a teljes Elite: Dangerous.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)