Hirdetés

Elite: Dangerous - a hónap végén indul a Beyond frissítés nyílt bétája

|

A PC-sek hamarosan belevethetik magukat a számos tartalmi frissítést hozó új szezon első fejezetébe.

Hirdetés

Az előző szezon, a Horizons fizetős volt, azonban az idén kezdődő Beyond egy csomó újdonságot hoz a játékosoknak, teljesen ingyen. Január végén pedig bárki szabadon kipróbálhatja PC-n a legelső új tartalmakat, ugyanis nemsokára indul a bétateszt.

Hirdetés

A négyrészes Beyond frissítés biztosan sok izgalmas dologgal dobja majd fel a Frontier játékát, és a srácok nemrég bejelentették, hogy január 25-én elrajtol a nyílt béta, amely során minden PC-s kipróbálhatja az első fejezetet, ami szimplán a Chapter One nevet kapta.

Nem sokat tudunk még a frissítés többi részéről, de az elsőben bekerül egy új hajó, megváltoznak a missziók utáni jutalmak, és számos játékmechanikát is frissítenek a fejlesztők.

Ti kipróbáljátok majd a Beyond bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)