Hirdetés

Elite: Dangerous - a játékosok felháborodtak, mert továbbra sem jár büntetés egy exploit kihasználásáért

|

A virtuális parancsnokok úgy érzik, hogy a fejlesztőknek határozottabban kéne fellépniük azok ellen, akik kihasználnak egy elég komoly bugot.

Hirdetés

Izgalmas űrbéli kalandokat kínál a Frontier Developments alkotása, amiben jelenleg talán az idegenek jelentik a legnagyobb fenyegetést. Azonban létezik egy exploit is, ami szintén megkeserítheti néhány játékos életét, és a rajongók szerint a fejlesztők nem tesznek semmit ellene.

Hirdetés

A combat logging névre keresztelt exploit lényege az, hogy feladatkezelőben bezárva a munkafolyamatot vagy megszakítva az internetkapcsolatot akár egy csata kellős közepén kiléphetünk a játékból, és a peer-to-peer kapcsolat miatt hajónk egyből eltűnik. Így pedig könnyedén elmenekülhetünk egy-egy összecsapásból, ha épp vesztésre állnánk, és valószínűleg sokan is élnek ezzel a lehetőséggel, mert a játékosok nagy része már kezdi unni a dolgot.

Egy csapat a Redditen számolt be arról, hogy korábban létrehoztak egy új felhasználót, amivel öt hónap alatt ötször használták ki ezt az exploitot, és minden alkalommal jelentették az accountot, valamint bizonyítékokat is mutattak. Azonban nemhogy bant, még csak egy figyelmeztetést sem kaptak, és a Frontier sem igazán tudott olyan választ adni az ügy kapcsán, amely megnyugtatta volna a játékosokat.

Ti találkoztatok már a fenti jelenséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)