Hirdetés

Elite: Dangerous - még rengeteg mindent terveznek a fejlesztők

|

A Frontier a Beyond történetszálat követően is sok újdonsággal készül.

Hirdetés

Legutóbb csak az év elején lehetett olvasni az Elite: Dangerous-szel kapcsolatban, viszont a fejlesztők továbbra is gőzerővel dolgoznak a játékon, és már tervezik, hogy mivel rukkolnak elő 2019-ben.

Hirdetés

A Frontier kommunikációs vezetője, Zac Antonaci számolt be a játék hivatalos fórumán egy bejegyzésben a stúdió terveiről és mérföldköveiről.

Sajnos részletekbe nem bonyolódott, viszont azt megtudtuk, hogy még idén lezárul a Chapter Four fejlesztése, és még 2018-ban élesedni fog a Beyond szezonjának utolsó frissítése. A következő nagyobb tartalmi frissítés pedig már kilépett a pre-produkciós státuszból, és több mint 100 munkatárs dolgozik, hogy elérje a csapat a kitűzött mérföldkövet.

A jövőbeli tervekkel kapcsolatban Antonaci elmondta, hogy idén már nem fog több új fizetős tartalmi frissítés érkezni, illetve a jeges bolygók, valamint a flottaszállító járművek fejlesztését csak a Beyond lezárása után kezdik el.

A teljes blogbejegyzést erre a linkre kattintva éritek el. Ti mit vártok az Elite: Dangeroustól a közeljövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)