Hirdetés

Elite: Dangerous - igazi monstrumokkal bővül a játék az év végén

|

Még idén egy újfajta hajótípussal bővül a Frontier Developments játéka, amiből most kaptunk egy rövid ízelítőt.

Hirdetés

Nem tétlenkednek a Frontier fejlesztői, és már gőzerővel dolgoznak az Elite: Dangerous következő nagy frissítésén, ami a tervek szerint jövőre fog megérkezni. Ám addig sem hagyják újdonságok nélkül az önjelölt űrkapitányokat.

Hirdetés

Ha semmi nem jön közbe, akkor a decemberi frissítéssel együtt megérkezhetnek a játékba a Fleet Carrierek, vagyis az anyahajók. Egyelőre keveset tudni az új bárkatípus működéséről, de az biztos, hogy hatalmas gépezetekről van szó, így valószínűleg nem okoz majd gondot neki néhány kisebb űrhajó szállítása. Egy új videóban meg is nézhetjük, mekkorák is ezek a szörnyetegek valójában.

Egyébként szeptemberben egy In Ship nevű, kifejezetten a kezdő játékosok számára elkészített élménnyel bővül az Elite: Dangerous, amiben rögtön egy űrhajót irányítva ismerhetik meg a játék alapjait az újoncok. Továbbá átdolgozásra kerülnek a Frontier Pointok is, amik hamarosan már az Arx nevet fogják viselni. Ti várjátok már az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)